Escape Challenge Zoetermeer zoekt acteur

Neem jij onze bezoekers binnenkort mee op avontuur?
DarkPark in Delft en Zoetermeer werd tot twee keer toe uitgeroepen tot BESTE ESCAPE ROOM VAN NEDERLAND en won onlangs zelfs twee International Awards waarmee de jury van experts ons een plekje heeft gegund in de TOP 10 VAN DE WERELD! Dit aanhoudende succes bereiken we door steeds opnieuw de lat hoger te leggen en voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe manieren om onze bezoekers mee te nemen op avontuur. Onze werknemers spelen hierin een onmisbare rol, dus ben jij gedisciplineerd en kwaliteitsgericht, maar vooral superleuk om mee samen te werken?

Voor onze nieuwste escape room experience ‘The End’ zijn we op zoek naar acteurs en actrices uit de omgeving van Zoetermeer.

We zijn niet op zoek naar scare actors, maar naar ervaren acteurs met improvisatietalent die vanuit stil spel een mysterieuze figuur neer kunnen. De rol die je gaat spelen maakt tijdens het uur dat je steeds samen met onze bezoekers doorbrengt een ontwikkeling door van eng en mysterieus naar onbegrepen en zelfs sympathiek op een vreemde manier. Je moet mensen zonder te praten kunnen begeleiden als ze vast lopen in het spel.

Een theateropleiding is een pre, maar is zeker niet verplicht. Wel zoeken we mensen met ervaring in theater en improvisatietalent.

Voor Urban Axe Throwing in Delft zijn we op zoek naar ENTHOUSIASTE, ENERGIEKE, EXTRAVERTE snelle leerlingen om op te leiden tot WERPCOACH.

Je wordt het gezicht van ons merk en zult in direct contact staan met onze klanten door ze instructies te geven tijdens het bijlwerpen. Bovendien sta je garant voor hun VEILIGHEID. Het is dus van groot belang dat je VERANTWOORDELIJKHEIDSGEVOEL hebt en OOG VOOR DETAIL.

Het is aan jou om een onvergetelijke ervaring te creëren voor onze gasten die ze nooit meer zullen vergeten. Daarom vraagt deze baan om ENERGIE, TOEWIJDING en PLEZIER!

GEEN ERVARING VEREIST! Als wij denken dat je alle kwaliteiten bezit om als werpcoach aan de slag te gaan zullen we je volledig klaarstomen en alle technieken aanleren die je nodig hebt voor je werk. We sturen je ook op onze kosten op EHBO cursus. Niet dat er ooit iets gebeurt, maar we zijn toch liever goed voorbereid.

Sollicitanten met een achtergrond in THEATER, COACHING, LESGEVEN en GASTVRIJHEID hebben onze voorkeur, maar het zijn geen keiharde vereisten. Als je gewoon superleuk bent maak je ook een goede kans om voor ons te mogen komen werken!

Je moet beschikbaar zijn op avonden en in de weekenden.

Belangrijkste werkzaamheden:
- Handhaving van onze veiligheidsprotocollen om te zorgen dat onze klanten veilig kunnen genieten van hun uitje.
- Het aanleren van de kunst van bijlen werpen aan onze klanten.
- Toezicht houden tijdens de toernooien.
- Kwaliteitscontrole van de faciliteiten, werpbanen en bijlen.
- Jouw enthousiasme overbrengen op onze klanten! Want als jij geniet van wat je doet, zal de klant dat ook doen.

Gevraagde vaardigheden:
- Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
- Sterk gevoel voor service.
- Oog voor detail.
- Probleemoplossend vermogen.
- Om kunnen gaan met een elektrische schroefmachine.
- Hoge energie.
- Klantgericht.
- In staat om met flair grote groepen aan te spreken.

Aanmeldingsprocedure:
Denk jij dat je het in je hebt om aan deze uitdagende baan een spannende invulling te geven? Stuur dan een mail naar vacature@darkpark.com met de volgende zaken:
- Je beschikbaarheid.
- Een bijgewerkt Curriculum Vitae.

Maak een filmpje met je telefoon waarin je eerst 10 seconden strak in de camera kijkt en vervolgens jezelf op een enthousiaste manier aan ons voorstelt.

Belangrijk: Vermeld in de titel van je mail het woord ‘waterfiets’.